Prosjekter

Siden 1995 har Tor Entreprenør samarbeidet med offentlige og private byggherrer for å realisere store og små prosjekter i Telemark og Vestfold.

Tor Entreprenør tar oppdrag innen nybygg og rehabilitering – og står vanligvis ansvarlige for både prosjektering og utførelse. Vi kan vise til gjennomgående gode leveranser, solid økonomi og en dyktig stab nærmest uten gjennomtrekk.

I dag teller vi 40 ansatte med hovedkontor på Rødmyr i Skien. Det er en engasjert gjeng med sammensatt kompetanse og ett felles mål: at vår kunnskap og erfaring skal komme oppdragsgiveren til gode.

Tillit til suksess

Ingen byggeprosjekter er like, men alle krever godt samarbeid mellom entreprenør og byggherre. Derfor er vi opptatte av å etablere kundeforhold som bygger på tillit, løsningsorientering og nytenkning.

Det er nok også grunnen til at vi har jobbet med mange av de samme byggherrene over flere år. Ved å utnytte hverandres erfaring og kompetanse, finner vi kostnadseffektive løsninger som sikrer at sluttproduktet når sitt fulle potensiale.

Kvalitet som fundament

Kvalitet er bærebjelken i alt vi gjør fra prosjektering til ferdig leveranse. Det er ikke bare noe vi sier, men en leveregel, og handler om flere ting:

Tor Entreprenør har lang erfaring med prosjektering og oppføring av store, komplekse prosjekter. Det gir en faglig tyngde og trygghet som hjelper oss å komme riktig ut av startblokka, opprettholde god fremdrift og fullføre med stil.

Dessuten er våre medarbeidere genuint opptatte av å gjøre en god jobb. Det er verdens beste utgangspunkt, som vi følger opp ved å ha fokus på sikkerhet og trivsel på arbeidsplassen. Vi tar aldri på oss flere oppdrag enn det vi kan håndtere. For oss er det viktig å levere i henhold til kundens forventninger, men også våre egne.

Vi alltid på utkikk etter nye prosjekter å bryne oss på. Vil du vite mer om Tor Entreprenør og hva vi kan bidra med? Ta kontakt med oss her, så høres vi snart.

Kontaktpersoner

Petter Solli
Daglig leder