Prosjekter

Siden 1995 har Tor Entreprenør samarbeidet med offentlige og private byggherrer for å realisere store og små prosjekter i Telemark og Vestfold.

Tor Entreprenør tar oppdrag innen nybygg og rehabilitering – og står vanligvis ansvarlige for både prosjektering og utførelse. Vi kan vise til gjennomgående gode leveranser, solid økonomi og en dyktig stab nærmest uten gjennomtrekk.

I dag teller vi 40 ansatte med hovedkontor på Rødmyr i Skien. Det er en engasjert gjeng med sammensatt kompetanse og ett felles mål: at vår kunnskap og erfaring skal komme oppdragsgiveren til gode.

Tillit til suksess

Ingen byggeprosjekter er like, men alle krever godt samarbeid mellom entreprenør og byggherre. Derfor er vi opptatte av å etablere kundeforhold som bygger på tillit, løsningsorientering og nytenkning.

Det er nok også grunnen til at vi har jobbet med mange av de samme byggherrene over flere år. Ved å utnytte hverandres erfaring og kompetanse, finner vi kostnadseffektive løsninger som sikrer at sluttproduktet når sitt fulle potensiale.

Kvalitet som fundament

Kvalitet er bærebjelken i alt vi gjør fra prosjektering til ferdig leveranse. Det er ikke bare noe vi sier, men en leveregel, og handler om flere ting:

Tor Entreprenør har lang erfaring med prosjektering og oppføring av store, komplekse prosjekter. Det gir en faglig tyngde og trygghet som hjelper oss å komme riktig ut av startblokka, opprettholde god fremdrift og fullføre med stil.

Dessuten er våre medarbeidere genuint opptatte av å gjøre en god jobb. Det er verdens beste utgangspunkt, som vi følger opp ved å ha fokus på sikkerhet og trivsel på arbeidsplassen. Vi tar aldri på oss flere oppdrag enn det vi kan håndtere. For oss er det viktig å levere i henhold til kundens forventninger, men også våre egne.

Vi alltid på utkikk etter nye prosjekter å bryne oss på. Vil du vite mer om Tor Entreprenør og hva vi kan bidra med? Ta kontakt med oss her, så høres vi snart.

Kontaktpersoner

Petter Solli
Daglig leder
932 13 830petter@tor.no